Houd-van-Hout Meubelmakerij

 

Mijn naam is Mathieu Loose en ik houd van hout! Ik werk daarom graag met dit mooie en duurzame materiaal voor het maken van meubels. Dat kan een grote keukentafel zijn, een klassiek meubelstuk of een handige opbergkast, maar ik draai mijn hand ook niet om voor bijvoorbeeld complete kantoorinterieurs. Iedereen kan dus bij mij terecht voor het ontwerp en het realiseren van een meubel. Maar misschien wilt u juist alleen iets laten op laten knappen, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Uitstekende kwaliteit

 

Met Houd-van-Hout lever ik alleen uitstekende kwaliteit. Na het volgen van de opleiding Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam, ben ik alweer een aantal jaren zelfstandig meubelmaker. Door mijn ruime ervaring kan ik de specifieke wensen en eisen van u als klant vertalen naar een hoogwaardig eindproduct. Daarbij kies ik ook nadrukkelijk voor het gebruik van duurzame materialen die goed zijn voor mens en milieu.

Flexibel

 

Tel daarbij op dat Houd-van-Hout gevestigd is in een werkplaats waar nog vijf andere meubelmakers en interieurbouwers werkzaam zijn (Platform19). Dit biedt de mogelijkheid om naast kleine projecten ook grotere en alles-in-éénopdrachten aan te nemen. Afhankelijk van de omvang van de klus, werk ik dan voor de duur van het project met een of meerdere collega’s samen. Als hoofdaannemer van het project zorg ik dat de lijnen naar u kort blijven, zodat u optimaal profiteert van zowel de flexibiliteit van een klein bedrijf als de slagkracht van een grote meubelmakerij.

Uniek en op maat gemaakt

 

Maar bovenal heeft u door met mij samen te werken een uniek meubelstuk in handen dat helemaal op maat is gemaakt. Mocht u inmiddels al een idee hebben over wat u wilt, vraag dan meteen een offerte aan! Ik heb aan een paar woorden genoeg om iets moois af te leveren. Kortom, neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Mathieu Loose